Ako pripraviť ceremoniálne kakao s bylinami...
Príprava pre jednu osobu
Dve až tri kopcovité čajové lyžičky kakaa prihrievame v približne 2 dcl rastlinného mlieka. Po piatich minútach miešania sporák vypneme a kakao cez sitko precedíme. Je dôležité aby sa tepelnou úpravou z bylín uvolnili všetky potrebné zložky.
Zloženie (INCI):
bio peruánske kakao (Theobroma cacao),
bio maca peruánska (Lepidium meyenii),
bio reishi (Ganoderma lucidum),
damiana (Turnera diffusa),
ruža stolistá (Rosa centifolia)
Hmotnosť: 100 g
Skladovanie:
Kakao uchovávaj v suchu pri izbovej teplote. Neskladuj na priamom slnku.
Upozornenie:
Výrobok nie je určený pre deti do 3 rokov. Výrobok sa nesmie používať ako náhrada pestrej stravy. Uchovávaj ho mimo dosahu malých detí.
Výrobca: Steaming VaGaia s.r.o.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
S láskou k ženskému lonu...
Za krásnou slovenskou značkou VaGaia stojí inšpiratívna mladá žena Sofia.
Sofia je bylinkárka a sprievodkyňa na ceste posvätným ženstvom.